Dagbok Jan-Feb2015

23Feb2015: Quickmatch Häftiga Holly är parad.

I helgen som var flög vi ner till Oslo och tog tåget 3 timmar bort till Skien. Där bor strävhårstaxen ,SEJ(d)CH, NOJ(d)CH, DKJ(d)CH, Nord J(d), NOUCH, SUCH  Öllman's Hoodman. Han har förutom alla dessa championat även ; 2x 1:a  Viltspår Norge Godkjent Ettersøkshund 1x 1:a Viltspår Sverige 2x 1:a Premie Gryt Danmark. Hoodman är Året`s mestvinnende Strävhår Normal Tax på NKK Utställningar  År 2012! Detta toppat med det mest underbara psyke,perfekt storlek och utmärkt päls  gjorde honom till ett mycket bra val för vår Quickmatch Häftiga Holly. Parningarna gick hur bra som helst och vi hoppas vi prickade de mest optimala dagarna då vi var I Norge i 4 dagar och hade gott om tid.

Visa mer

22Feb2015_K-Kullen 1 år!

Quickmatch Nitiska Krut  boende i Östersund &  Nickande Kalle i Göteborg - 1 år igår!! Vi var i Oslo då så här kommer ett försenat GRATTIS!! På bilden nyfödda med sin fina mamma Jolly, så snabbt 1 år går!

20Feb2015: H-Kullen 4 år!

20Feb2015 fyllde denna undebara kull 4 år. Vi saknar vackra Ebba som bara blev 3½ år gammal  så oerhört mycket. Trösten vi har är fina Holly och hennes underbara bröder som samtliga går i avel / ska gå i avel under 2015. Stort Grattis till Holger,Hugo, Herrman,Håkan  och Holly!

10Feb2015:Holly löper!

Vi upptäcker i kväll att SEJ(d)CH,FIJ(d)CH, SEVCH,FIVCH,SEUCH Quickmatch Häftiga Holly äntligen kommit i löp! Det innebär att vi förhoppningsvis (statistiskt  nästan 95% möjlighet) får valpar vecka 17, en alldeles olidligt spännande  tid väntar för oss!

09Feb2015: Snöbus!

I helgen har hundarna haft full fart under tassarna! Sparkturer och snöplums. Fullt ös på töserna som måste få ut all energi nu när de inte får jaga.

01Feb2015: Herrman ögonlyst UA!

SEVCH, SEUCH Quickmatch Härliga Herrman är nu ögonlyst UA. Det innebär att hela H-Kullen är ögonlysta UA.Vi säger stort tack till våra valpköpare att ni gör denna kontroll som ff är en rekomendation av taxklubben innan avel samt vid 3,6 och 9-års ålder.  Tips till er som bor i Norrland; Tänk på att det bara finns  1 veterinär  i Västerbotten- Norrbotten som gör denna ögonlysning! Det är Gertrud Burman i Skellefteå. Hon besöker ibland Luleå och Umeå och gör ögonlysning, men det är bara 1 gång /termin så boka ögonlysning i tid!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.06 | 18:29

Hej är det några strävhårs valpar planerat i sommar lr under hösten

...
26.05 | 22:14

Hej.
Kom av en slump in på er hemsida för kenneln.
Vi borDen är väldigt seg och det går inte att sktmeuva några längre meddelanden

...
26.05 | 22:02

Hej.
Finns det någon valp kvar ur denna kull? Googlade på Karin Engström och hennes slmgärning och hittade då detta.

...
06.05 | 20:42

Är alla valpar tingade?

...
Du gillar den här sidan