Dagbok Dec 2014

31Dec2014: Summering av 2014

Året 2014 har gett oss som kennel mer än vi någonsin kunnat önska oss! Året startade med en fin taxkull och under våren fick vi glädjen att följa en ljuvlig Cavalier tös trio.
Taxen Jack höll på att göra oss sjuka av oro då han försvann från sin husse, men mirakulöst hittade han till ett torp efter 11 dagar ute i ödemark och -14.
Valpar uppfödda hos oss har vuxit sig stora och nästintill samtliga i tävlingsbar ålder är ute på prov och utställningar.Tävlandet har resulterat i 2 Nya Drevchampionat, 6 nya Viltspår Championat och 2 nya Utställningschampionat. Summan blir 10 nya Quickmatch Championat, utdelade för tävlingsåret 2014.
Vi sitter och sammanställer allt tävlande ,och som det ser ut nu kan vi ansöka om nya Bruksavels och Bruksuppfödarpriser-både från SKK och Taxklubben.
Största möjliga tack till våra underbara valköpare som gör detta möjligt!!!
God Fortsättning på 2015,  vi hoppas det blir lika  positivt som 2014!!

31Dec2014: Öllmans Jollys 1;a Rå!

Vi kunde inta ha fått ett bättre år för vår kennel än detta fantastiska 2014! Jakten har gått som på räls och Per har jagat in både Holly och Inez. Jolly har varit på träningsläger hos duktiga Ida och har gjort stora framsteg. Nu har Jolly varit hos oss i några dagar och Per har varit ute på jakt med henne. Per är mycket nöjd med Jolly som har ett tätskalligt fint drev, som gör att Rå buktar riktigt bra. Som avslutning på detta superår gick Per imorse ut med Inez och Jolly. Inez drev över 1 timme och sedan var det Jollys tur. Efter 65 minuters drev på Rå skjöt Pers jaktkamrat Jollys första Rå!  Om Per och Jolly är nöjda?? Jo, det kan jag lova!
Gott Nytt år på er alla!!!

12Dec2014: Ny Drevprovs 1;a!

SEVCH Quickmatch Iögonfallande Inez ( Husses stolthet!!) har gått drevprov idag. Hon fick ytterligare ett 1:a pris . För två veckor sedan drev hon ihop ett Finskt 1;a pris, så nu satsar husse och Inez på det sista Svenska om ngn vecka

10Dec2014: Ögonlysning UA!

Quickmatch Iögonfallande Inez är ögonlyst och det var helt UA.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.07 | 18:03

Hej, ursäkta jag vet inte om jag svarat dig?! Vi väntar en kull nu i Aug, du är varmt välkommen att höra av dig om du ff är intresserad. Mvh/ Gunilla F

...
09.05 | 22:01

Hej Vi kommer nog att ta en kull tidigt 2019. Just nu har en kull fötts ef en tik uppföd av oss på en kennel i Skellefteå. 1 tik finns ledig. Är du intresserad?

...
09.05 | 17:17

hej Gunilla
Vi har pratat i telefon. Vill bara höra om ni ska ha några taxvalpar nästa år? I så
fall är jag fortfarande intresserad av en taxtik.
//Annikia

...
08.03 | 17:03

Hej Vi planerar inga valpar i år. Just nu har vi inte planerat hur nästa års valpplaner ser ut. Jag hänvisar dig till Cavaliersällskapets hemsida / Gunilla

...
Du gillar den här sidan