Dagbok; Nov-Dec2015

30Dec2015: Nytt Drevchampionat!

SEVCH Quickmatch Poppiga Jessie har nu tagit sin tredje raka 1:a på drevprov, denna gång på Hjort så nu kan hon ansöka om Svenskt Drev Championat! Stort grattis till Jessies husse Anders Iacobaeus i Umeå!

 

29Nov2015; Ny Drevprovs 1;a!

SEVCH Quickmatch Poppiga Jessie gick sitt första drevprov idag i mycket hård vind. Domaren skall föreslå ett första pris på RÅ och vi är så glada! Bra jobbat av Jessies husse Anders Iacobaeus i Umeå.

25Nov2015; Holly är parad!

 NORDJ(d)CH, NOJ(d)CH, FIJ(d)CH, SEJ(d)CH, SEVCH, FIVCH, SEUCH Quickmatch Häftiga Holly är parad med Trappbergets Amos Batman som är en svensk trippelchampion (drev-, spår- och utställning) Amos har även drevcert från drevprov. Ögonlyst ua och BPH testad med utmärkt resultat.

Alla hundar i Amos stamtavla i tre led (14 hundar) är drevchampions. 10 av dom har drevcert eller flera drevchampionat. Alla har som lägst 1;a pris på utställning. 10 av hundarna är utställnings champion. 9 har resultat från spårprov, en spårchampion. En har startat i grytprov med godkänt resultat.

07Nov2015; Ny Norsk och även Nordisk Drevchampion! Quickmatch Häftiga Holly

Idag blev FIJ(d)CH, SEJ(d)CH, SEVCH, FIVCH, SEUCH Quickmatch Häftiga Holly färdigmeriterad för ny Norsk drevchampion och då även Nordiskt drevchampion med två 60 min drev!! "En mycket god jakthund " skrev domaren i protokollet. Holly är kullsyster med Holger som blev Nordisk igår och halvsyster med Inez som lyckades med samma bedrift.
Holger tävlade även idag och gjorde ett kanonjobb i regn och rusk med ett 1:a pris och 50P.
4 Nordiska Jakt Championat på 5 dagar, detta kommer vi att leva på länge!

06Nov2015; Ny Norsk och även Nordisk Drevchampion! Quickmatch Hurricane Holger

Ny Nordisk Drevchampion; SEJ(d)ch, FIJ(d)ch, SEVCH, SEU(D)CH Quickmatch Hurricane Holger gick idag drevprov i Norge och genomförde ett mycket bra prov som resulterade i 1,a pris! Holgers ägare Nisse Hörnfeldt kan nu ansöka om att utöka meriterna med Norsk och även Nordisk drevchampion. Holger har dessutom 2 CACIB och BIR på utställning, så han är både snygg, lydig som få taxar och en fantastisk jakthund. Stort grattis till Nisse för ett toppen arbete!

06Nov2015; Ny Norsk och även Nordisk Drevchampion! Quickmatch Iögonfallande Inez

Ny Nordisk Drevchampion; SEJ(d)ch, FIJ(d)ch, SEVCH, SEU(DV)CH Quickmatch Iögonfallande Inez gick idag drevprov i Norge och genomförde ett mycket bra prov som resulterade i 1,a pris! Vi kan nu ansöka om att utöka meriterna med Norsk och även Nordisk drevchampion. Inez har även Godkänt grytapporteringsprov. Vi är så glada för detta fina resultat då vi förväntar löp mycket snart, och planen är att Inez ska få sin första kull

03Nov2015; Ny Norsk och även Nordisk Drevchampion! Quickmatch Trixande Frilla

Quickmatch Trixande Frilla "Rilla" är sedan tidigare Svensk och Finsk drevchampion. Idag gick hon drevprov i Norge och fick första pris, så nu kan Rilla ansöka om Norskt drevchampionat och sedan även det Nordiska Drevchampionatet. Fantastiskt bra jobbat av Frillas ägare som är bosatta i Finland. På bilden är Rilla 8 veckor och hämtas av sin matte Kirsi Saarnio.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.07 | 18:03

Hej, ursäkta jag vet inte om jag svarat dig?! Vi väntar en kull nu i Aug, du är varmt välkommen att höra av dig om du ff är intresserad. Mvh/ Gunilla F

...
09.05 | 22:01

Hej Vi kommer nog att ta en kull tidigt 2019. Just nu har en kull fötts ef en tik uppföd av oss på en kennel i Skellefteå. 1 tik finns ledig. Är du intresserad?

...
09.05 | 17:17

hej Gunilla
Vi har pratat i telefon. Vill bara höra om ni ska ha några taxvalpar nästa år? I så
fall är jag fortfarande intresserad av en taxtik.
//Annikia

...
08.03 | 17:03

Hej Vi planerar inga valpar i år. Just nu har vi inte planerat hur nästa års valpplaner ser ut. Jag hänvisar dig till Cavaliersällskapets hemsida / Gunilla

...
Du gillar den här sidan