Dagbok; Jan-Dec2022

05Jan2022; Giotto Vom Eisenstein har meriterats för att erhålla titeln Internationell Jaktchampion!

Ragnhild Timberfox vom Eisensteins pappa Giotto Vom Eisenstein  har erhållit två st CACIT. Detta då han varit bästa tax på två internationella jaktprov! Giotto kan därför ansöka om titeln CIT, Internationell jaktchampion! Giotto är sedan tidigare Utställningschampion. 

 

02Jan2022; Svenska Kennelklubbens Bruksuppfödarpris!

Fantastisk finpost idag!
Svenska Kennelklubbens Bruksuppfödarpris instiftades år 1962 och är ett erkännande åt de uppfödare som fött upp hundar vilka meriterat sig på bruks- och jaktprov.
 
För 5:e året har Quickmatch Kennel tilldelats Svenska Kennelklubbens Bruksuppfödarpris. Iår var det Quattro, Rajja, Ralf, Sigrid, Skimra, Texas, Tia och Ophelias resultat som räknades ihop för att på ihop poängen som krävs. Tack vare fantastiska valpköpare som håller vad de lovar och meriterar sina taxar fylls det på med nya hundar varje år. Stort innerligt tack till er alla som hjälper till så det blir en utvärdering på avelsmaterialet som använts under åren!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

23.01 | 06:45

Hej. Söker en taxvalp, hanne, så snart som möjligt. Har levt utan tax i tre år men nu går det inte längre. Bor i Övik utan för stan och jagar i Höga Kusten.

...
19.01 | 15:46

Hej är starkt intresserad av en tikvalp för leverans under våren, 100% jakt utlovas.
Michael

...
06.11 | 18:20

Hejsan!
Min man och jag skulle vilja köpa en hanvalp, helst på sommaren, som inte är släkt med Öllmans Netta eller Hårsås Fajter. Vi har egen jaktmark.

...
22.10 | 20:36

Ser att vi planerat ta en kull under hösten. Vi är en jaktintresserad familj uppe i Boden som söker en ny jaktkamrat. Har tidigare erfarenhet av tax och beagle.

...
Du gillar den här sidan