Dagbok Juni 2012

31Jun2012; Ordinarie nattprov viltspår i Gävleborgs Tax Klubb.

Holly 10 månader här.

Igår var det Ordinarie nattprov viltspår i Gävleborgs Tax Klubb. Quickmatch Häftiga Holly startade sitt första öppna.. och nosade till sig ett 1:a pris!!  Holly har  börjat simträna igen så nu ska hon bli i fin fin form till kommande utställningar.                                                    Tack Ullis & Matte att Holly har ett sådant topp hem!

 

28Jun2012: Q.Hurricane Holger GK anlag Viltspår

Q. Hurricane Holger har idag klarat av anlagsklassen i Viltspår. Han är den fjärde av Ebbas  valpar som klarat av detta.

Stort grattis till Nisse, Anna och givetvis Holger!

17Jun2012: Björnprov

Duktiga Brunnbyåsens Djungelvrål "Taxen"  är testad  på björn med en Permo Björn .

BÄSTA HUND OCH FULL POTT I POÄNG BEV DET!!! Taxen må vara en vänlig själ som sköter om kattungar och kaniner- men björn bråkar han med, tuff som han är. Häftigt värre! Undrar hur många taxar som har björnprov??

05Jun2012; Söta Q.Ellie Mae. Hjärtkollad och helt UA!

Söta Q.Ellie Mae. Hjärtkollad och helt UA!
Q. Ellie Mae har varit på hjärtkoll och det var helt UA! Tack Linda att du kollar upp detta och tar intyg. Nu har vi bra koll på Wildas avkommor. Vi har nu bara en av henns valpar som ännu inte  är hjärt kollad.

04Juni2012; Q. Trixande Frilla "Rilla"

Q.Trixande Frilla. Excellent och 1;a i Workingclass.

 

Nyheter från Kennel Rantakaupin som har Quickmatch Trixande Frilla "Rilla"; De var i helgen på utställning, domare Cindy Pettersson. Rilla vann workingclass med mycket fin  kritik. Hon är av alldeles perfekt storlek. Hela denna kullen är av den mindre modellen och tikarna väger 7-8 kg. Rilla är dessutom en mycket duktig jakthund.

"Otto" som är pappa till 2 av våra kullar fick Excellent, CK och slutade som BH-3 med cert.Stort grattis till dessa bedrifter i Finland!

03Juni2012; Taxvalpar finns hos kennel Rantakaupin i Finland

Kennel Rantakaupin i Finland har valpar efter mycket högt jakt/ Utställningsmeriterade  föräldrar. Pappan är Nordisk Jakt CH och även utställnings champion. 2 hanar finns kvar  för leverans i mitten av Juni. Uppfödaren pratar Finska/engelska men ni kan även ta kontakt med oss så hjälper vi till .Se deras hemsida http://www.rantakaupin.fi/kuvat.htm

 

 

02Juni2012; SvTk 50 års utställning i Gumboda

Q.Tramsiga Flinga, Excellent, CK, Cert & BIM!

Vi har varit på utställning i dag. Quickmatch Härliga Herrman fick Excellent,Ck och slutade dagen som BH-3. Hans duktiga matte var på sin första utställning och visade Herrman på ett alldeles utomordenligt bra sätt! 

Quickmatch Tramsiga Flinga " Kajsa" fick Excellent,CK,CERT och slutligen BIM!! Söta , söta Kajsa.

Siv Bengtsson som dömde tyckte att båda hade utomordentligt bra storlek och mycket bra päls. Detta var en toppendag helt enkelt :) 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

20.11 | 12:13

Tack för info! Liston är en kanonfin och duktig hund, roligt att ni fick ett Rå för honom :)

...
20.11 | 11:40

Fick äran att jaga med Liston i helgen. Helt fantastiskt drev som jag fick äran att skjuta ett smaldjur efter.

...
12.11 | 17:28

Hej. Jag skulle vara intressant att skaffa en ny tax för jakt, prov och sällskap. Okckså utställning om det finns möjligheter. Ja g uppfödrat tidigare 25 år.

...
18.10 | 09:54

Hej. Vi not. ditt namn så får vi hoppas på många valpar! Kan du tänka dig vuxen tax? 5 årig hane som behöver akut nytt hem! Hör av dig isådanafall 070 6009396

...
Du gillar den här sidan