Dagbok Juli 2012

28Jul2012: Nu tävlar samtliga av Ebbas valpar!

Quickmatch Hederliga Håkan "Allan" har nu avklarat Anlagsprov för viltspår och det gick bara bra! Nu satsar de vidare mot ÖKL. Grattis  till Christer och Allan i Ludvika.                         Detta innebär att samtliga av Ebbas valpar är ute på prov. Allan ska ställas ut kommande helg, och efter det är även samtliga utställda i jaktklass. Fantastiskt!

22Jul2012; 2x1;a pris på Viltspår idag!

Q.Hurtiga Hugo & Q:Hurricane Holger; Båda 1;a pris på ÖKL Viltspår idag! Hugo går för Championat på nästa tävling!

Fina , duktiga kullbröderna Q.Hurtiga Hugo & Q.Hurricane Holger fick  båda 1;a pris på ÖKL Viltspår idag! Detta innebär att Hugo går för Championat på nästa tävling!

I nästa vecka ska deras kullbror Q.Hederliga Håkan starta på ett anlagsprov, och då är hela kullen igång och tävlar. Det tycker vi är super roligt :)

17Jun2012; Vilspårprov ÖKL

Q.Hurtiga Hugo.1;a ÖKL Viltspår.

Q.Hurtiga Hugo har tävlat i Viltspår och fick  1:a ÖKL med kritriken " Ett alltigenom bra spårarbete".

Q.Hurricane Holger gick också ÖKL och spårade mycket bra tills han hittade pinfärska Rå. spår. Då var de väldigt mycket mer intressanta än gamla älgspår, vilket man kan förstå, jakthund som han är! Han klarade trots kraftig viltstörning av att komma till spårslut, men fick ett 2;a pris . Mycket bra jobbat Nisse och Holger, och vi vet att ni snart laddar om för nytt prov.

15Jul2012; SvTK Piteå utställning.

Anna med Q.Hurricane Holger. 2xR-Cert i helgen!!

Söndag  var det domare Charlotte Jacobsson 

Q Iögonfallande Inez: HP,BIR,BIS -3 i 4-6 månader. Q.Hurricane Holger;Excellent;CK.och RCert                                                           Q.Hurtiga Hugo;  Excellent;CK.och Cert !!                                    Q.Härliga.Herrman;Excellent           Q.Tramsiga Flinga Excellent.                                                                               Q.Djungel Gruff ; Excellent                                                                                                  Uppfödargrupp:1;a HP      

14Jul2012; Toppen utställningshelg!!

Q.Hurricane Holger,Q.Härliga Herrman och Q. Hurtiga Hugo

Vi har varit på utställning i Piteå i helgen. En toppen utställning och så trevliga människor. Vi hade 6 st av våra uppfödda valpar på plats och ytterligare en som kom på besök, dessutom hade vi finfrämmande av Nydings med X-man så vi hade stor "släktträff"!!  Lördag var det SKK Int. Domare Martin Johansson. 

¤Q.Hurricane Holger;Excellent;CK.och RCert                                                                                                                        ¤Q.HurtigaHugo;  Excellent.                                                                                             ¤Q.Härliga.Herrman;Very Good                                                                                                                      ¤Q.Tramsiga Flinga Excellent.                                                                                                   Uppfödargrupp:1;a HP                                                                                           

09Jul2012: Cavalieren SEVCH Quickmatch Ellie Mae väntar valpar!

Idag fick vi toppen nyheter av Ellies matte, Linda i Piteå. Ultraljud har bekräftat att Ellie väntar valpar och de beräknas i början av Aug. Väntade färger är BT och Ruby. Ellie är en fantastisk tik som är MH testad med toppresultat, Svensk viltspår Champion och har flertalet Excellent och R-Cert från utställning. "Pilen" som pappan heter är en mörkt Ruby färgad hane av perfekt storlek. Han har CERT på utställning och ett underbart tempetament, Se mer bilder under "Min Första Sida" och valpar.  Kontakta Ellies matte  Linda för mer info; 070-2728313

 

07Jul2012; Quickmatch Iögonfallande Inez, snart 5Mån

Q.Iögonfallande Inez är nu snart 5 månader. Så fort tiden går. Hon är en underbar tös som ger oss så oerhört mycket glädje, snart är det dags för utställningsdebut!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.03 | 17:03

Hej Vi planerar inga valpar i år. Just nu har vi inte planerat hur nästa års valpplaner ser ut. Jag hänvisar dig till Cavaliersällskapets hemsida / Gunilla

...
08.03 | 16:46

Hejsan! Har ni planer på att ta någon cavalier kull i detta eller nästa år? Vad kostar en hane? // Ann

...
19.02 | 15:37

Tack,vi har pratat nyss och jag vet att alla är såld redan...tack ändå.MVH Iva

...
19.02 | 15:21

Hej Ja vi har en kull på snart 7 veckor hemma nu.

...
Du gillar den här sidan