Dagbok Nov.2012

28Nov2012: Holger slutade som 2;a provbästa hund !!

Quickmatch Hurricane Holger 1;a på Drevprov och HP!!

Idag fick vi bekräftat att Quickmatch Hurricane Holger och hans duktiga förare Nisse slutade som 2;a provbästa hund, slagen med bara 0,5P av provbästa hund på Ålands taxklubbs två veckorsprov.!! Resultatet blev  83 Poäng och HP vilket motsvarar det Svenska Drevcertet!! Holger är bara 20 mån. gammal. Helt fantastiskt bra jobbat av en sådan ung hund. Holger håller dessutom mycket bra exteriör då han i somras fick 2 st r-cert från utställningar.

19Nov2012; Ny Quickmatch Champion!

Kirsi som innehar kennel Rantakaupin i Finland med Q. Trixande Frilla här som 8V valp.

Q. Trixande Frilla " Rilla" har idag tagit ytterligare en drev 1:a i Finland. Detta innebär att hon är fullmeriterad för titeln Finsk Drev champion!! Med det här resultatet är det så att hela kullen efter vår Freja och Trapper  kommer att inneha  en Champion titel . Vi är helt fantastiskt glada över detta resultat. Stort tack till våra duktiga valpköpare!

06Nov2012; Drevprov!

Per och Nisse har varit till Åland och gått jaktprov med Q. Djungel Glitter "Sookie" och Q.Hurricane Holger. Båda genomförde mycket bra prov och båda åkte hem i natt med varsin Finsk drev 1:a!  Vi återkommer med poängen som ännu bara är prel. Hundarnas "Pappor" kände att skylten på färgan talade till dem, så de inhandlade sina egna presenter å hundarnas vägnar.

05Nov2012; Q. Häftiga Holly:

Q.Häftiga Holly_Nov2012
Jaktrapport från Q. Häftiga Holly: Holly jagas in nu ihöst och har inte så mycket skogsvana hitintills, men hon verkar veta vad hon ska göra ändå. Igår så drev hon först  15 minuter och på andra släppet 45 minuter med en skjuten killing som belöning. 
Hon har ett otroligt hörbart skall. Man hör henne fast hon ligger 300-400 meter ifrån drevdjuret och det verkar vara detsamma för de andra valparna i denna kull. Mycket bra jobbat Matte & Ullis!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.07 | 18:03

Hej, ursäkta jag vet inte om jag svarat dig?! Vi väntar en kull nu i Aug, du är varmt välkommen att höra av dig om du ff är intresserad. Mvh/ Gunilla F

...
09.05 | 22:01

Hej Vi kommer nog att ta en kull tidigt 2019. Just nu har en kull fötts ef en tik uppföd av oss på en kennel i Skellefteå. 1 tik finns ledig. Är du intresserad?

...
09.05 | 17:17

hej Gunilla
Vi har pratat i telefon. Vill bara höra om ni ska ha några taxvalpar nästa år? I så
fall är jag fortfarande intresserad av en taxtik.
//Annikia

...
08.03 | 17:03

Hej Vi planerar inga valpar i år. Just nu har vi inte planerat hur nästa års valpplaner ser ut. Jag hänvisar dig till Cavaliersällskapets hemsida / Gunilla

...
Du gillar den här sidan