Dagbok Sep. 2012

27Sep2012; Grattis till Våra taxvalpar som fyller 3År idag!

Q.Tramsiga Flinga och hennes syskon fyller 3År idag!

Idag säger vi stort Grattis till Vår tax Kull efter Freja- Vildmannens Trapper som idag blir 3 år gamla.

En underbar kull med många meriter redan . Tre av fyra valpar är  Viltspårs Champions, den fjärde behöver ett 1;a pris till i Finland. Alla är utställda  bla. med Cert och BIM placering och i vinter väntar mer jaktprov.  Q. Trixande Frilla står för jakt CH i Finland. Alla av mycket bra storlek- samtliga tikar 8kg. Stort Grattis till er alla!!

 

22SEp2012: Ytterligare en Viltspår 1;a!!

Q.Härliga Herrman med sin matte Kerstin.

Quickmatch Härliga Herrman har viltspårat sig till ett första pris i helgen! Stort Grattis till fam. Bergbom i Luleå för ett bra jobb med Herrman!!

20Sep2012: Nytt besök i Piteå, Valparna nu 6V.

Bolt, 6V

Jag har förmånen att ibland jobba i Luleå, så jag har återigen varit förbi Linda och sett hennes underbara valpar! Nu var det fullfart på köksgolvet och nästan omöjligt att fotografera de små. En Black & tan hane finns till salu. Se mer bilder i "Mitt Fotoalbum"  och Ellie Maes album.

17SEP2012: Fina Flisan Fyller 12 år!!

Flisan fyller 12 år idag!

Idag fyller våran Flisan 12 år!! Hon är så pigg och glad. Jagar ff mer än gärna bollar och har badat varje varm  dag hela sommaren. Flisan var konstaterat helt hjärtfrisk fram till 11 års ålder. Vid 11 ½ år upptäcktes  ett minimalt blåsljud, som inte kräver ngn . medicinering. Vi hoppas på många fler pigga  år med vår fina Flisan.

 

10Sep 2012: Besök hos Cavalier valpar i Piteå!

Nu är Ellies valpar 5 veckor gamla
Igår var jag i Piteå och hälsade på Linda och hennes underbara små cavalier valpar! KÄRLEK!! Jag drömde om små luddtussar natten lång....Då det är 2 pojkar, så vi måste motstå suget att ta hem en men  vi hoppas så att de stannar i Norr så vi får se dem framöver. De är alldeles, alldeles bedårande. SE mer bilder i "Mitt Fotoalbum"  och Ellie Maes album.

2Sep 2012: Ellie Maes valpar 4V redan!

Nu är Ellie Maes valpar 4V och fulla av bus!

Cavalieren Ellie Maes valpar är nu 4V. Nu är de på benen och busar! Snart måste vi åka upp till Piteå för att få se dessa små underverk live!! Tack Linda för underbara bilder . Mer bilder i Mitt Foto album under Ellie  Maes mapp.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.05 | 22:01

Hej Vi kommer nog att ta en kull tidigt 2019. Just nu har en kull fötts ef en tik uppföd av oss på en kennel i Skellefteå. 1 tik finns ledig. Är du intresserad?

...
09.05 | 17:17

hej Gunilla
Vi har pratat i telefon. Vill bara höra om ni ska ha några taxvalpar nästa år? I så
fall är jag fortfarande intresserad av en taxtik.
//Annikia

...
08.03 | 17:03

Hej Vi planerar inga valpar i år. Just nu har vi inte planerat hur nästa års valpplaner ser ut. Jag hänvisar dig till Cavaliersällskapets hemsida / Gunilla

...
08.03 | 16:46

Hejsan! Har ni planer på att ta någon cavalier kull i detta eller nästa år? Vad kostar en hane? // Ann

...
Du gillar den här sidan