Dagbok Okt 2014

31Oct2014: Ny DrevChampion!! Quickmatch Häftiga Holly.

Holly är sedan tidigare Svensk och Finsk ViltspårChampion samt Utställningschampion, nu drev Holly ihop ytterligare  ett 1:pris på Rå! Detta innebär att hon nu är   färdigmeriterad för Svenskt Jaktchampionat. Holly har totalt gått 4st Drevprov för lika många domare. Ett av proven fick vi avbryta då det på morgonen var  stenhårt isföre så  tassarna blödde ,därav ett 0 pris. Övriga prov har varit solklara 1;a pris. Älskade fina Holly, vi är så otroligt glada att hon kom hem till oss igen. I helgen ska vi fira!!

23Oct2014: JaktChampion! Quickmatch Trixande Frilla " Rilla"

Finsk JaktChampion och numera även meriterad för Svensk JaktChampion! Quickmatch Trixande Frilla " Rilla" genomförde ett drevprov i hård blåst och regn med mycket bra resultat. Domaren berömde ett bra arbete  med bra och nyanserat skall och gratulerade till ett solklart 1:a pris.  Rilla har även Excellent från utställning och Viltspår. Stort gratis till Kirsi och Kai I Finland.

22Oct2014; Quickmatch Häftiga Holly i högform!

Så här kan det gå med Quickmatch Häftiga Holly i skogen. Både Husse ,medjägare och Holly var mer än nöjda!

21Oct2014: Ny Drevprovs 1:a!!

Quickmatch Häftiga Holly är nu i en formtopp! Idag drev hon rådjur på ett mycket bra sätt vilket resulterade i ytterligare ett 1:a pris på drevprov. Vi är så glada att Holly fortsätter utvecklas för varje månad som går, och satsar nu nästa prov på DrevChampionat!

11Oct2014 . Quickmatch Häftiga Holly Bästa tik, Bäst i rasen (BIR) och CACIB

SKK Internationella utställning i  i Sundsvall 11Oct2014 . Quickmatch häftiga Holly bästa tik, Bäst i rasen (BIR) och CACIB. Vi firar på hotellet ikväll! Det blev akut domarbyte efter flera timmars väntande då tilltänkta domaren inte hann med strävhåren, men det kanske var riktigt tur för vår del. Kunde ju inte önska bättre resultat!  Holly har nu två Svenska CACIB så nu åker vi till annat nordiskt land under 2015, men först ska det bli fler drevprov.

10Oct2014; Quickmatch Iögonfallande Inez vann ÖNTKs ordinarie drevprov

ÖNTKs drev provsvinnare!

Bästa vänner! Quickmatch Iögonfallande Inez vann ÖNTKs ordinarie drevprov  i regn och blåst med 1;a pris och 46P .Totalt var 9 hundar anmälda till provet, men några hundar drogs, bla pga dåligt väder. Quickmatch Hurricane Holger blev prov 2;a också han med 1:a pris. Vi är mer än nöjda!

Senaste kommentarer

29.10 | 17:26

Hej Jag lovar aldrig bort valpar innan kullen är född, utan hör av mig till...

26.10 | 07:05

hej, är valparna som kommer att födas v47 redan tingade? eftersom ni svaarr ...

25.10 | 06:03

hej, vi söker en liten hane. Kan vi ställa oss i kö? Vi just förlorade vår älska...

17.10 | 16:15

Finns det valp kvar från Y-kullen? Vi letar efter en hane